• - 68%
Varta Blue Dynamic B36 44AH-420A -ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Varta Blue Dynamic B36 44AH-420A -ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Τιμή Τιμοκαταλόγου: 162.00  
52.00
(με ΦΠΑ) Κερδίζετε: 110.00 (68%)
​ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ: ΑΛΛΑΓΗ ΒΑΛΒΙΔΩΝ. ΖΥΓΟΣΤΑΘΜΙΣΗ. ΕΛΕΓΧΟ ΖΑΝΤΩΝ. ΣΦΙΞΙΜΟ ΜΠΟΥΛΟΝΙΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΜΟΚΛΕΙΔΟ ΒΑΣΗ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ. ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΛΙΠΑΝΣΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΜΟΥΑΓΙΕ. ΑΖΩΤΟ.
544401042
1 Είδη
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Εμπιστοσύνη στη VARTA®

Όπου και να πηγαίνετε οι μπαταρίες VARTA® σάς προσφέρουν την ενέργεια που χρειάζεστε για να φτάσετε στον προορισμό σας. Είτε οδηγείτε το πρώτο σας αυτοκίνητο, όχημα με λειτουργία Start-Stop, ή όχημα υψηλού εξοπλισμού με μεγάλες ενεργειακές απαιτήσεις, οι μπαταρίες VARTA® Black, Blue και Silver Trio Dynamic σάς προσφέρουν την ισχύ που χρειάζεστε.

Σήμερα θα βρείτε τα προϊόντα μας σε εκατομμύρια αυτοκίνητα, μηχανοκίνητα σκάφη, μοτοσικλέτες και τροχόσπιτα. Οι μηχανικοί μας επενδύουν εμπειρία και ακρίβεια σε κάθε μία μπαταρία VARTA®. Οι μπαταρίεςVARTA® παρέχουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, λιγότερη διάβρωση και χαμηλότερο κόστος κτήσης, ιδιότητες που χαρακτηρίζουν όλα τα προϊόντα μας, από τις καινοτόμες Start-Stop για οχήματα μέχρι τις Professional για μηχανοκίνητα σκάφη. Επιλέγοντας VARTA® επιλέγετε αξιόπιστη τεχνολογία ακριβείας σε ύψιστη ποιότητα κατασκευής.

Καινοτομία με αιτία – – Οι μπαταρίες VARTA® είναι η κινητήρια δύναμη πίσω από τα καινοτόμα προγράμματα εξοικονόμησης βενζίνης, όπως και οι κινητήρες Start-Stop. Κατασκευασμένες με έως και 20% λιγότερες εκπομπές, οι μπαταρίες VARTA® επανεκκινούν αξιόπιστα τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας και μειώνουν αποτελεσματικά την κατανάλωση βενζίνης. 


Εμπειρία πρώτης ποιότητας – – Φέρτε το όχημά σας σε ένα συνεργείο με πιστοποίηση VSSP για να γνωρίσετε το εξαιρετικό μας σέρβις αντικατάστασης μπαταρίας. Επιπλέον, το πρόγραμμα εξυπηρέτησης VSSP παρέχει στο όχημά σας με λειτουργία Start-Stop εγγύηση οδικής βοήθειας.


Ιστορία και παράδοση – – Η εταιρίαVARTA® έχει μια παράδοση 125 χρόνων. Οι μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες τοποθετούν VARTA® . στα εργοστάσιά τους και οδηγοί σε όλο τον κόσμο τις εμπιστεύονται

Μέλος της οικογένειας της Clarios, του παγκοσμίως κορυφαίου κατασκευαστή μπαταριών

Οι μπαταρίες οχημάτων της VARTA® κατασκευάζονται από την Clarios, πρώην Johnson Controls Power Solutions, έναν παγκόσμιο ηγέτη στην κατασκευή προηγμένων λύσεων αποθήκευσης ενέργειας. Εμείς συνεργαζόμαστε με τους πελάτες μας ώστε να πληρούμε τις αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς για πιο «έξυπνες» εφαρμογές σε παγκόσμια κλίμακα. Οι 16.000 υπάλληλοί μας αναπτύσσουν, κατασκευάζουν και διανέμουν ένα χαρτοφυλάκιο αναπτυσσόμενων τεχνολογιών μπαταριών πρακτικά για κάθε τύπο οχημάτων. Πρόκειται για τεχνολογίες μπαταριών που παρέχουν μοναδική, βιώσιμη απόδοση επόμενης γενιάς, και που φέρνουν αξιοπιστία, ασφάλεια και άνεση στην καθημερινή ζωή. Προσθέτουμε αξία σε κάθε μέρος της αλυσίδας παροχής, συμβάλλοντας στην εξέλιξη και την πρόοδο των κοινοτήτων που εξυπηρετούμε και του πλανήτη που όλοι μας μοιραζόμαστε.

Οι βασικές αρχές της τεχνολογίας start-stop

Τα συστήματα start-stop σβήνουν αυτόματα και ξαναξεκινούν τη μηχανή για να μειώσουν το χρόνο που μένει χωρίς κίνηση κι έτσι να περιορίσουν την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές. Η πλειοψηφία των κατασκευαστών επιλέγουν μπαταρίες VARTA® για τα οχήματα που βγάζουν στη γραμμή παραγωγής.

Η μπαταρία είναι η καρδιά του αυτοκινήτου. Δίνει ισχύ σε όλα – από τη μίζα έως τα σε διαρκή λειτουργία ηλεκτρικά συστήματα και τα ενσωματωμένα συστήματα αναψυχής. Η μπαταρία εξασφαλίζει διαρκή ισχύ για όλες τις λειτουργίες της διαδικασίας start-stop. Αυτές οι μπαταρίες κάνουν πολύ περισσότερα από το να εκκινούν απλά το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό η ΜΠΑΤΑΡΙΑ είναι η ΚΑΡΔΙΑ του οχήματός σας.

Σήμερα τα περισσότερα αυτοκίνητα έχουν λειτουργία start-stop, και γι’ αυτό δημιουργήσαμε δύο καινοτόμες μπαταρίες VARTA® με δυνατότητα start-stop: τη VARTA® Silver Dynamic με AGM τεχνολογία για προηγμένα οχήματα start-stop με ανάκτηση ενέργειας κατά την πέδηση, και τη Blue Dynamic με EFB τεχνολογία για συμβατικά οχήματα.

Μπαταρίες

Χωρητικότητα AH:
44
ΔΙΑΣΤΑΣΗ (ΜΗΚΟΣ-ΠΛΑΤΟΣ-ΥΨΟΣ):
205X175X175H
ΠΟΛΟΣ + -:
ΔΕΞΙΑ
Εισάγετε τους χαρακτήρες που βλέπετε στην εικόνα παρακάτω.